Om vores brugerpanel

Vi vil gerne løbende forbedre de kommunikationskanaler og materialer, vi stiller til rådighed. Derfor har vi et brugerpanel. Som deltager i panelet bidrager du i det omfang, du har tid og lyst. Se, hvordan du bliver en del af panelet her.

Vi vil gerne hjælpe med at effektivisere indkøbsarbejdet i de offentlige organisationer, der bruger SKI’s aftaler. Derfor har vi et løbende fokus på at gøre vores aftaler let tilgængelige og optimere de materialer, vi stiller til rådighed. Til at hjælpe os med arbejdet har vi et brugerpanel.  

Ideen bag brugerpanelet er, at du som deltager får mulighed for at fortælle os, hvad du mener om vores kommunikationskanaler og -materialer. Samtidig gør du os klogere på dine - og din organisations - konkrete ønsker og behov for information. 

Du bidrager kun i det omfang, du har tid og lyst!

Vi sender en invitation ud til deltagere i vores brugerpanel, når vi har en konkret case, vi gerne vil have brugernes input til. 

I hver invitation fortæller vi mere konkret om casen, hvilke input vi har brug for, og hvordan vi sammen går til opgaven. Vi vil vurdere fra gang til gang, om vi skal mødes til en workshop, eller om vi kan nøjes med fx et telefon- eller Skype-møde.

Som deltager i panelet, kan du således til- eller fravælge fra case til case. 

Hvordan bliver jeg en del af panelet? 

Du kan tilmelde dig panelet her.​

Sådan tilmelder du dig - trin-for-trin

1) Klik på linket ovenfor og udfylde formularen med dine kontaktinformationer. Accepter vores privatlivsvilkår – og klik på ’NÆSTE’. 

2) Sæt flueben ud for ’Brugerpanel’ og klik på ’Tilmeld’.

Du får en bekræftelse på din tilmelding i webbrowseren, og herefter vil du modtage invitationer til konkrete cases, hvor vi har brug for dine input.​​​​​​​

Kontakt SKI

Mathilde Ørskov
Kommunikationspartner
T . 25 39 18 48